Op 7 en 8 juni 2014 is er een muziekfestival georganiseerd door de Duitse, revolutionaire jongerenorganisatie Rebell in het Thüringenwoud in Duitsland. Midden in het bos is er een festival met muziek van revolutionaire bands van alle soorten genres. Van rap tot electro. Het staat in het teken van anti-fascisme. Jongeren van JeS gaan en regelen transport.

Wil je meegaan? Neem dan contact op met ons op via e-mail.

Op zondag 1 juni 2014 om 14:00 in Hembrugstraat 148 komen jongeren van JeS bij elkaar om over de huidige situatie te praten en over het voorbereiden van de komende activiteiten. Op het programma staat o.a. een scholing over anticommunisme. Wil jij komen om kennis met de jongeren te maken en aan de scholing mee te doen, laat het ons weten via e-mail.

Rebels Muziekfestival in Duitsland - Rebellisches Musikfestival

6de demonstratie STOP AFBRAAK ZORG!

Activiteiten: Evenementen | Internationaal | Landelijk

Internationaal

Afdeling Rotterdam

Cronjestraat 41,

3072 XM Rotterdam

E: info@jongenstrijdbaar.nl

T: 06-47013448   

Contact Rotterdam

Afdeling Amsterdam

Hembrugstraat 148

1013 XC Amsterdam

E: info@jongenstrijdbaar.nl

T: 020 7855911

Bankrekening

NL54INGB0004428359

t.n.v. Stg.Rode Morgen

o.v.v JeS

 

Doneer

Afdeling Eindhoven

E: eindhoven@rodemorgen.nl

 

 

 

 

 

Copyright JeS@2014

Contact Amsterdam

Contact Eindhoven

Landelijk

Op zaterdag 10 mei vanaf 18:00 in Cronjestraat 41  komen jongeren van JeS en gasten bij elkaar voor een benefiet en barbecue-avond om steun te organiseren voor JeS. Iedereen is van harte welkom! 

Programma:

· JeS stelt zich voor

· Muziek en optredens

· Barbecue

· Rommelmarkt

· Quiz

· Verloting

· en nog veel meer...

Benefietavond Jong en Strijdbaar in Rotterdam

¨ Lees meer ...

Evenementen

Op zondag 29 juni 2014 hebben we een discussie waar iedereen mag meedoen! Het thema is Oorzaken en gezamenlijke aanpak van racisme. De discussie begint vanaf 15:00 en wordt gehouden op Hembrugstraat 148. Jongeren van Jong en Strijdbaar nodigen iedereen uit om aan deze discussie mee te doen. Kom en laat weten wat jij van racisme in Nederland vindt!

Discussiebijeenkomst in Amsterdam

Jong en Strijdbaar - JeS!

Social Media

2 tot 16 augustus is er een kinder- en jongerenkamp georganiseerd door de revolutionaire jongeren van Rebell in het Thüringenwoud in Duitsland. Milieubewust, Rebels en Internationaal! Vanaf 9 jaar kan je al meedoen. Voor Nederlands sprekenden wordt begeleiding geregeld zodat je met je vragen bij iemand terecht kan. Jongeren van Jong en Strijdbaar zijn daar al vaker geweest en vonden het hartstikke leuk en leerzaam. Wij hebben bijvoorbeeld deelgenomen aan het bouwen van een fitnesszaal en hebben meegedaan aan een theaterstuk. Op het kamp heerst een solidaire en internationale sfeer zoals dat zou zijn in het socialisme. Voor meer informatie klik hier.

Jongeren van JeS gaan gezamenlijk daarheen en nemen alle geïnteresseerden mee, dus ook niet-leden. Ga je mee? Neem contact dan via telefoon of e-mail.

Internationaal Zomerkamp in Thüringenwoud

Landelijke JeS bijeenkomst in Amsterdam

Op zaterdag 17 mei 2014 steunen jongeren van Jong en Strijdbaar het strijd van het comité ‘Wij zijn de Zorg’ tegen de afbraak van de zorg. Wij stellen ons actief in het verzet tegen crisisbeleid van de regering.

Sluit je aan en demonstreer mee in Delft vanaf 12:00 vanuit het Bastiaanplein!

Demonstratie STOP DE SOCIALE SLOOP! VERZET NU.

Op zaterdag 14 juni 2014 om 14.00 op het Beursplein in Amsterdam komen jongeren van Jong en Strijdbaar bij elkaar om te demonstreren en manifesteren tegen de afbraak van de sociale huisvesting, wijkvoorzieningen zoals bibliotheken en jongerencentra, en tegen de crisisbeleid die op gewone mensen worden afgewenteld. Lees meer op www.verzet.nu

Wij stellen ons actief in het verzet tegen crisisbeleid van de regering. Steun het verzet en sluit je aan de demonstratie in Amsterdam!