Pfingstjugendtreffen Festival

Kaart onbeschikbaar

Datum enTijd
Datum - 03/06/2017 - 05/06/2017
Hele dag

Locatie
Gelsenkirchen Trabrennbahn

Categorieën


Op 3 en 4 juni 2017 zal de 18e International Pinksteren Jongerenfestival plaatsvinden!

In Gelsenkirchen gaan duizenden kinderen, jongeren en volwassenen een weekend ervaren vol sport, muziek, evenementen, informatie stands, tenten, activiteiten en discussies over de toekomst van de jeugd.

Tegen Trump, tegen ruk naar rechts van de overheid – voor internationale solidariteit!
Over de hele wereld rebelleert de jeugd zich tegen de verschuiving naar rechts van de regeringen: Tegen Trump met zijn racistisch, seksistisch en reactionaire politiek,  die aan de dreiging van een derde wereldoorlog doet denken. Tegen Erdogan met een nazi-regime. Maar ook tegen de regering-Merkel en het beleid van de EU: in plaats van de oorzaken van de vluchtelingenstroom te bestrijden, ze bouwen hekken en  laat racistische en fascistische krachten dagelijks hun bruine lokken verspreiden.
Internationale Pinksteren festival is zelfstandig georganiseerd en gefinancieerd. Dit is een bovenpartijdig forum voor milieu groepen, vrouwenorganisaties, migrantenorganisaties, jongerengroepen, school- en arbeidersvereningen.
Wat is er allemaal te doen?
De Pinksteren Jongerenfestival ziet zichzelf als onderdeel van de opstand voor de toekomst van de jeugd – voor wereldvrede en een fatsoenlijke vluchtelingen- en asielbeleid!
Voor de opleiding en banen voor de legitieme strijd van middelbare scholieren en studenten voor een beter onderwijs systeem voor de bescherming van het milieu!
De Pinksteren Jongerenfestival bevordert organisatie en discussies voor een wereld zonder uitbuiting en onderdrukking!
Flyer: http://rebell.info/wp/wp-content/uploads/2017/04/170413pjt-flyer.pdf

Een gedachte over “Pfingstjugendtreffen Festival”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *