Word lid!

Doe mee met de landelijke en internationale activiteiten, geef je mening tijdens discussies, bouw mee aan een nieuwe onafhankelijke socialistische jongerenorganisatie.

Word nu lid!

Wij roepen jongeren op om zich bij ons aan te sluiten en met ons samen acties te voeren, met elkaar te studeren om erachter te komen hoe de wereld in elkaar zit, te sporten, muziek maken, de straat op te gaan.

Wij nodigen je uit om  jongeren uit de hele wereld te leren kennen die hetzelfde doel hebben. Bij ons kun je jouw talenten inzetten om de wereld te veranderen. Alleen samen staan wij sterk. Doe mee en verander de maatschappij!

Stuur ons e-mail, vraag informatie aan en word lid. E-mail: info@jongenstrijdbaar.nl

Wat willen wij? 

Een wereld te winnen!
Juist de jongeren hebben een wereld te winnen door zich te organiseren.
De banken werden geholpen met 100 miljard en nu proberen de regering en de grote bedrijven de crisislasten op ons af te wentelen. Dit merken we onder andere door bezuinigen in het onderwijs en op de gezondheidszorg,
Doordat er veel banen verdwijnen en vaste contracten veranderen in flexibele contracten. Openbare voorzieningen worden afgebroken en de zorgverzekering wordt onbetaalbaar.
Voor de regering en de grote bedrijven is winst belangrijker dan een goed leven voor mensen. Winst is voor hen belangrijker dan gezondheid en het milieu.
Dit hoeven we niet te accepteren!
Samen kunnen we een nieuwe toekomst bouwen. We zien dat over heel de wereld de volkeren de toekomst in eigen hand nemen en de straat op gaan. In Noord-Afrika en het Midden-Oosten gaan miljoenen mensen de straat op om te strijden voor brood, vrede en werk. Wij willen een nieuwe jongerenorganisatie opbouwen om samen een nieuwe en betere toekomst te bouwen – het echte socialisme!